Datoer online

Mand til mand sex tantra massage par

Posted on

mand til mand sex tantra massage par

Hvad kan du gøre på et kursus for at det bliver en lang dejlig […]. Har du svært ved at få en dyb orgasme? Mange har en ambition om at få orgasme under sex. Det skal være målet og afslutningen, ellers siges det at der mangler noget.

Sex er alt alt for fyldt op med hensigter, dagsordener, mål og stræben. Og netop det forhindrer den nydelse sanselighed sammensmeltning og traumeforløsning […]. Kurser i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed   Kom tættere på dig selv i kontakt med en anden. Mærk dine grænser Lær at respektere dine egne grænser Lær at give indfølende berøring til et andet menneske Slip hovedet og synk ind i nærvær Der er så meget vi skal hele tiden.

Her skal du ingenting. Blot synke ind i dig selv […]. Hvad er der galt med sex? Der er intet galt med sex. Alligevel så får jeg den oplevelse, at der er mange kvinder som aldrig rigtig er blevet helt tilfredse med sex. Kvinder som oplever at de ikke helt bliver mødt på den måde de har brug for. Kvinder som aldrig oplever helt at kunne give slip og […].

Hvad må man i en tantra massage? Tantramassage hos mig er en ramme. Det er et rum hvor man kan mærke sig selv dybt. Være med sig selv som den men nu er. Der er ikke noget man skal. Og der er ingenting man ikke må. Kvinder har en maskulin og en feminin side, akkurat ligesom mænd. Kvinder som i sin essens har en stærk maskulin side er ofte gode til at klare jobbet, økonomien og parforhold og børnene og kalenderen.

Det er kvinder som kan klare mange ting og som kan sige fra og til […]. Tantramassage kan åbne op for det dybeste inde bag facaderne og barrikaderne. Inde i de rum som sjældent bliver besøgt. De rum i sjælen som trækker støv og energi men ikke kan åbnes ved egen kraft. Der er en vej derind, men det kræver stort mod og megen tillid. Har man først fundet vej derind ligger der guld gemt […].

Og husk du kan altid let framelde dig igen. Tantrakurser Tantrakurser grupper Rød tantra for begyndere Tantrasex for par I weekend Uddannelse i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Kalender Liste Oversigt måned. Få det sex liv du drømmer om 1 dags kursus i tantrasex for par. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Hjem Blog Gæsterne fortæller… Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus.

Ku' du bruge historien? Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen. Vi er på vej til vores første tantraoplevelse. Om lidt træder vi ind i en totalt ukendt verden, og det eneste vi ved, om det der venter, er, at vi har bestilt en tantra-parmassage i Tantra Templet i Valby.

Min seksuelle rejse har været en åbenbaring. Et par uger forinden popper en annonce op i mit feed på Facebook: Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed — og så det med at vække sanserne. På to minutter er jeg tilmeldt, og kort tid efter, en lun torsdag aften, cykler jeg alene til Tantra Templet, hvor dybrøde vægge, stearinlys i hobevis, blomster og fint vævede, lette, indiske tekstiler danner en intim, hemmelig hule i et ellers tænderskærende kedsommeligt boligkompleks i ydre Valby.

Her sidder jeg midt i en stor gruppe kvinder, de fleste over 35 år, men også enkelte yngre. Vi får en fin aften. Laver sanseøvelser, ser små film og lytter til Ananda, der varmt og engageret fortæller om, hvordan sanserne kan vækkes og trænes — med det formål at få større livskraft og energi og rigere erotiske møder med sin partner.

Jeg går opløftet derfra. Nysgerrig og glad, og med stor appetit på at bruge hele min krop, alle mine sanser og al min kærlighed meget mere, både i mit erotiske liv, og i mit liv som helhed. Jeg fornemmer klart, at dette ikke er mit sidste møde med tantra. Den nat bliver der vækket sanser, så det summer hjemme hos mig! Her er den ultimative orgasme-guide. Intim — med en anden Vi kigger hinanden dybt i øjnene og banker på. I aften bliver døren åbnet af en kvinde i lang, rød silkekjole, dyb udskæring og sorte øjne og hår.

Ved hendes side står en høj mand, mindre eksotisk klædt i jeans og skjorte. Det er Rosa og Richard, og det er dem, der nu skal tage vores jomfrudom i tantrasammenhæng. Vi bliver ført ind i et dunkelt, varmt rum, kun oplyst af levende lys. Et plateau med en madras, puder og et lille alter, hvorfra blid musik strømmer ud i rummet.

Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen. De to massører fortæller sagligt og roligt om, hvad der kommer til at foregå - og hvad der ikke kommer til at ske. Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér.

Ideen er netop at fordele den seksuelle energi rundt i hele kroppen, og på den måde opnå en ekstatisk fornemmelse og kraft, som de siger. Jeg kan vælge, om jeg vil have yoni-massage som en del af massagen. Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Det vil jeg ikke. Det er jeg ikke klar til på denne første gang. De fortæller også, vi vil blive masseret i separate rum, og det studser vi lige lidt over, fordi vi forestillede os en fælles oplevelse, men tænker, de må have deres gode grunde.

Så er det nu. Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard. Vi taler lidt, og han beder mig tage mit tøj af, det hele, og lægge mig på maven på madrassen, mens han går ud og skifter til boxershorts.