Mand til mand sex tantra massage par

mand til mand sex tantra massage par

Hvad kan du gøre på et kursus for at det bliver en lang dejlig […]. Har du svært ved at få en dyb orgasme? Mange har en ambition om at få orgasme under sex. Det skal være målet og afslutningen, ellers siges det at der mangler noget. Sex er alt alt for fyldt op med hensigter, dagsordener, mål og stræben. Og netop det forhindrer den nydelse sanselighed sammensmeltning og traumeforløsning […].

Kurser i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed   Kom tættere på dig selv i kontakt med en anden. Mærk dine grænser Lær at respektere dine egne grænser Lær at give indfølende berøring til et andet menneske Slip hovedet og synk ind i nærvær Der er så meget vi skal hele tiden.

Her skal du ingenting. Blot synke ind i dig selv […]. Hvad er der galt med sex? Der er intet galt med sex. Alligevel så får jeg den oplevelse, at der er mange kvinder som aldrig rigtig er blevet helt tilfredse med sex. Kvinder som oplever at de ikke helt bliver mødt på den måde de har brug for. Kvinder som aldrig oplever helt at kunne give slip og […]. Hvad må man i en tantra massage? Tantramassage hos mig er en ramme. Det er et rum hvor man kan mærke sig selv dybt. Være med sig selv som den men nu er.

Der er ikke noget man skal. Og der er ingenting man ikke må. Kvinder har en maskulin og en feminin side, akkurat ligesom mænd. Kvinder som i sin essens har en stærk maskulin side er ofte gode til at klare jobbet, økonomien og parforhold og børnene og kalenderen. Det er kvinder som kan klare mange ting og som kan sige fra og til […]. Tantramassage kan åbne op for det dybeste inde bag facaderne og barrikaderne.

Inde i de rum som sjældent bliver besøgt. De rum i sjælen som trækker støv og energi men ikke kan åbnes ved egen kraft. Der er en vej derind, men det kræver stort mod og megen tillid. Har man først fundet vej derind ligger der guld gemt […]. Og husk du kan altid let framelde dig igen.

Tantrakurser Tantrakurser grupper Rød tantra for begyndere Tantrasex for par I weekend Uddannelse i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Kalender Liste Oversigt måned. Få det sex liv du drømmer om 1 dags kursus i tantrasex for par. Gæsterne fortæller… Noget om tantra En tantramassørs bekendelser Fra pressen Arkiv. Hjem Blog Gæsterne fortæller… Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus. Ku' du bruge historien? Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, så får du besked når der er nye historier på bloggen.

Vi er på vej til vores første tantraoplevelse. Om lidt træder vi ind i en totalt ukendt verden, og det eneste vi ved, om det der venter, er, at vi har bestilt en tantra-parmassage i Tantra Templet i Valby. Min seksuelle rejse har været en åbenbaring. Et par uger forinden popper en annonce op i mit feed på Facebook: Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed — og så det med at vække sanserne.

På to minutter er jeg tilmeldt, og kort tid efter, en lun torsdag aften, cykler jeg alene til Tantra Templet, hvor dybrøde vægge, stearinlys i hobevis, blomster og fint vævede, lette, indiske tekstiler danner en intim, hemmelig hule i et ellers tænderskærende kedsommeligt boligkompleks i ydre Valby.

Her sidder jeg midt i en stor gruppe kvinder, de fleste over 35 år, men også enkelte yngre. Vi får en fin aften. Laver sanseøvelser, ser små film og lytter til Ananda, der varmt og engageret fortæller om, hvordan sanserne kan vækkes og trænes — med det formål at få større livskraft og energi og rigere erotiske møder med sin partner.

Jeg går opløftet derfra. Nysgerrig og glad, og med stor appetit på at bruge hele min krop, alle mine sanser og al min kærlighed meget mere, både i mit erotiske liv, og i mit liv som helhed. Jeg fornemmer klart, at dette ikke er mit sidste møde med tantra. Den nat bliver der vækket sanser, så det summer hjemme hos mig!

Her er den ultimative orgasme-guide. Intim — med en anden Vi kigger hinanden dybt i øjnene og banker på. I aften bliver døren åbnet af en kvinde i lang, rød silkekjole, dyb udskæring og sorte øjne og hår. Ved hendes side står en høj mand, mindre eksotisk klædt i jeans og skjorte. Det er Rosa og Richard, og det er dem, der nu skal tage vores jomfrudom i tantrasammenhæng.

Vi bliver ført ind i et dunkelt, varmt rum, kun oplyst af levende lys. Et plateau med en madras, puder og et lille alter, hvorfra blid musik strømmer ud i rummet.

Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen. De to massører fortæller sagligt og roligt om, hvad der kommer til at foregå - og hvad der ikke kommer til at ske. Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér. Ideen er netop at fordele den seksuelle energi rundt i hele kroppen, og på den måde opnå en ekstatisk fornemmelse og kraft, som de siger.

Jeg kan vælge, om jeg vil have yoni-massage som en del af massagen. Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan.

Det vil jeg ikke. Det er jeg ikke klar til på denne første gang. De fortæller også, vi vil blive masseret i separate rum, og det studser vi lige lidt over, fordi vi forestillede os en fælles oplevelse, men tænker, de må have deres gode grunde. Så er det nu. Jeg bliver ladt alene i rummet med min massør Richard. Vi taler lidt, og han beder mig tage mit tøj af, det hele, og lægge mig på maven på madrassen, mens han går ud og skifter til boxershorts.

Tantramassage hos mig er en ramme. Det er et rum hvor man kan mærke sig selv dybt. Være med sig selv som den men nu er. Der er ikke noget man skal. Og der er ingenting man ikke må. Kvinder har en maskulin og en feminin side, akkurat ligesom mænd. Kvinder som i sin essens har en stærk maskulin side er ofte gode til at klare jobbet, økonomien og parforhold og børnene og kalenderen. Det er kvinder som kan klare mange ting og som kan sige fra og til […]. Tantramassage kan åbne op for det dybeste inde bag facaderne og barrikaderne.

Inde i de rum som sjældent bliver besøgt. De rum i sjælen som trækker støv og energi men ikke kan åbnes ved egen kraft. Der er en vej derind, men det kræver stort mod og megen tillid.

Har man først fundet vej derind ligger der guld gemt […]. Jeg beskriver rejsen sådan, at den går indad mod centrum af en labyrint som jeg ikke kan se ovenfra. Hvis jeg kunne se den ovenfra, ville jeg vide hvad vej jeg skulle gå. Men jeg er midt i den, og jeg ser […]. Du kommer til tantra massage for at mærke energien strømme i din krop, men du kan mærke at din energistrøm er lukket.

Du kan mærke at der er noget i vejen. Du kan mærke at der er et eller andet der stopper. Du kan mærke at du vil gerne vil have […].

Dobbelthed Forleden dag havde jeg en session med Birthe. Birthe havde bestilt en tantramassage, men da hun kom, var hun meget usikker på om det alligevel var noget for hende. Da hun kom talte vi længe om hendes ønske og hendes tvivl, og lidt efter lidt kom hun frem til, at hun slet ikke var klar til […]. Selvfølgelig mener jeg hverken ja eller nej. Men jeg vil gerne påstå at I kan arbejde med jeres parforhold før I er så langt ude at I nødvendigvis må søge parterapi.

Undersøgelser viser at det er de færreste par som arbejder med forholdets udfordringer mens tid er og mens det stadig kører godt. Vi venter normalt […]. En dag for nylig havde jeg en session med en kvinde som opsøgte mig for at prøve tantramassage.

Lad os kalde hende Gitte Gitte beskrev at hun i sit liv savnede kontakt til livsglæde, kraften og energien som hun kendte fra tidligere i sit liv. Der var ikke længere glæde men kun tagen-sig-sammen og fornuft. Mens vi talte sammen […]. Mens selvtilstrækkelighed og autonomi kan hjælpe os til at klare livets storme, kan de også berøve os for ægte intimitet. For at et forhold er afvejet, skal partnerne kunne stole på hinanden og føle, at de er nødvendige og værdsatte for den støtte, de giver.

I dag fik jeg under en samtale et billede af hvad der kan ske gennem en tantramassage. Jeg får af og til klare billeder af hvad der sker i klienten, og jeg elsker at finde et billedsprog, så den uindviede kan få en fornemmelse for hvilke stærke kræfter vi arbejder […].

Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske er gået død i det intime samliv og trænger til liv, inspiration, fornyelse, langsomhed og sanselighed. Der er så meget godt at hent i tantraens verden, og jeg […]. Jeg giver dagligt tantramassager.

Hver dag kommer en ny person som med sommerfugle i maven, har bestemt sig for, at nu skal det være. En person som har brug for at mærke sig selv igen. Som har brug for at slappe HELT af… Måske er det mange år siden hun har mærket sin krop og hvad den […].

For netop det at komme i kontakt med sin krop og seksualitet mærkes af en selv men selvfølgelig også af andre. Men hvad er det? Erotisk kapital består i følge denne artikel af seks egenskaber: Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand får man massage af en kvinde.

Der bruges olie til at massere med, og mændene bruger deres hænder og arme. Bliver man masseret af en kvinde kan man opleve at hun også bruger sin krop. Min massør hedder Adinatha. Vi starter med at sidde og snakke lidt sammen inde i det varme og smukke rum. Jeg har spørgsmål og får gode svar på dem alle. Så er det tid til massagen, og jeg får 5 minutter alene til at tage tøjet af og lægge mig op på sengen. Så kommer Adinatha ind. Han starter med at sige, at jeg bare skal slappe helt af og mærke hans berøring og være til stede i det som opstår, og gøre mit bedste for at slippe alle tanker.

Jeg ligger på maven, og han starter med at massere mig på ryggen. Det er bare skønt, jeg slapper af, trækker vejret og mærker hans hænder kærtegne min krop, ikke for hårdt og ikke for blødt — men lige som det skal være.

Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. Efter et godt stykke tid spørger han, om jeg har lyst til at vende mig om, og det gør jeg.

Han sætter sig oppe ved mit hoved og masserer mig derfra. Mere nydelse skyller gennem min krop, og da han stille lægger en hånd på mit hjerte, mærker jeg en enorm kærlighed og åbenhed i mig selv. Og den følelse bevæger sig lige ned i min yoni. Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Da han masserer mine bryster begynder den seksuelle nydelse at vokse i min krop. Da de sidste små vibrationer i min krop har lagt sig, nyder jeg bare resten af massagen.

Så spørger han, om jeg ønsker at modtage yoni massage. Men først må jeg lige en tur på toilettet inden jeg er tilbage og massagen starter.

Selve yoni massagen er en så fantastisk smuk oplevelse, som jeg gerne vil beholde helt for mig selv…  Men jeg kan afsløre, at da den er færdig, føler jeg så meget kærlighed til Adinatha, at jeg græder af overvældelse. Da jeg bare har brug for at blive holdt om, trækker jeg ham ind til mig for at vi kan mødes i en omfavnelse. Så ligger vi der i en smuk og kærlig afslutning. Efterfølgende får jeg et glas vand og nogle druer for at styrke mig, og vi siger farvel til hinanden.

Jeg svæver ud af templet. Jeg er forelsket i mig selv, i mødet med ham og i livet på en gang. Og ja, hvis det ikke er fordi en massage koster kr. Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave.

Kurser i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed   Kom tættere på dig selv i kontakt med en anden. Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen. Du kan mærke at du vil gerne vil have […]. Da hun kom talte vi længe om hendes ønske og hendes tvivl, og lidt efter lidt kom hun frem til, at hun slet ikke var klar til […]. Du kan skrive til tdpcph snabela gmail punktum com held og lykke og jo han er fræk og det er også en fræk oplevelse. Det gør jeg ikke. Kan sagtens give massage til mænd.

1 thoughts on “Mand til mand sex tantra massage par

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *